Kolekcije

ROĐENDANSKA KOLEKCIJA


Na najbolji način slavimo 10. rođendan brenda - velikom i luksuznom kolekcijom koja slavi ženu i sva njena lica. Opuštena i prorodna, poslovna i formalna, zabavna, glamurozna i neodoljiva - uvek jedinstvena i neponovljiva!
Torbice su dobile imena svetskih metropola, koje su inspirisale različitost i karakter svakog od modela. My Lovely Bags ekipa se zahvaljuje svojim obožavateljkama na zavidnih 10 godina ljubavi i poverenja!
autumn/winter
Boje konjaka i nežnih bež nijasi za najromantičniju jesen.
A za zimu i novogodišnje raspoloženje nešto smeliji komadi, koji će vam ulepšati i najjednostavniju odevnu kombinaciju...
business kolekcija


Lovely vizija poslovne žene - linija torbi namenjenih poslovnim ženama i studentkinjama koje u svoj radni dan, osim neophodnih ličnih stvari moraju poneti laptop, tablet, fascikle ili knjige. Boje idealno odgovaraju poslovnom kodeksu oblačenja, ali istovremeno daju dozu modne rapsodije sa ozbiljnim karakterom

spring/summer
Letnji modeli nose novi potpis ljubavi - jedinstveni Lovely znak. Dezeni i boje će se idealno ukombinovati sa preplanulim tenom i romantičnim lepršavim odevnim kombinacijama.
Mommy Kolekcija
mommy kolekcija


Kolekcija namenjena modernim mamama, koje će u pokretu sa svojim mališanima imati trendy i funkcionalne torbe za sve svoje i bebine stvari. Zahvaljujući mnoštvu multifunkcionalnih pregrada, dizajn osigurava lako i pregledno slaganje svih bebinih stvari, kao i veoma lako kačenje na dečija kolica.
Korpa